Thursday, August 13, 2009

äntligen!

Nu har jag och alex äntligen fått våran lägenhet att se ut som ett hem. Men vi har fått mycket hjälp...
det började med att noi kom hit och hjälpte oss skjutsa över lite kläder och skor och sånt, sen kom alex's föräldrar, syster och hennes sambo med en hästtransport med saker från min morbror och kusin. det råkade var på alex's födelsedag(!) så det slutade med att vi åt pizza på golvet allihopa :) riktigt mysigt. sen några dagar efter det så kom mamma och pappa med en till hästtransport med mina saker från gotland. vid det här läget var det bara kaos... som tur var hjälpte mamma och pappa till MASSOR med att skruva upp saker på väggen, skjutsa oss till ikea (där vi införskaffade oss det längsta kvittot vi någonsin kommer ha råd med..).
Och idag var eva snäll och skjutsade oss till västerås för att köpa en tavla på chilli och ett matta från ikea, så nu är det rikgit hemtrevligt här hemma :) vi ska bara få tag på hannas ch richards bokhylla så är det mesta klart! woho!
eller asså... ett hem blir väl aldrig riktigt klart, det finns alltid saker man vill göra och förbättra. men vi har det viktigaste iaf!

No comments: